Погодинні відключення: що очікувати хмельничанам у неділю, 30 червня

Обласні новини


У неділю, 30 червня, Національна енергетична компанія «Укренерго» запланувала цілодобові погодинні відключення електропостачання відповідно до спеціального розпорядження.

Важливо мати на увазі, що протягом більшої частини доби енергетичні відключення відбуватимуться одночасно по дві черги, а з 18:00 до 24:00 – по три черги одночасно.

Це рішення прийнято з метою оптимізації енергоспоживання та підтримки стабільності енергосистеми в регіоні. Водночас, НЕК «Укренерго» закликає споживачів бути готовими до можливих тимчасових перебоїв у постачанні електроенергії та вжити необхідні заходи для зменшення впливу цих відключень на побутові та комерційні процеси.

Для зручності перевірки черги на відключення, споживачі можуть скористатися чат-ботами компанії iEnergo у популярних месенджерах Viber та Telegram. Також доступний сервіс «Перевірити чергу» за посиланням тут, де можна швидко і легко знайти необхідну інформацію за адресою чи номером особового рахунку.

Слідкуйте за оновленнями та дотримуйтесь рекомендацій для мінімізації можливих незручностей під час цієї технічної операції з електропостачання.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю