Погода на 30 червня: Хмельниччину очікує спекотний вікенд

Обласні новини


Ще на кілька градусів вищу температуру прогнозують на завтра на Хмельниччині. За прогнозами синоптиків подекуди буде до +32. Опадів не передбачається.  Спекотно буде не лише вдень, а й увечері.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 30 червня, у більшості районів області передбачається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 29-34°, у Хмельницькому вночі 17-19°, вдень 31-33°.

У Хмельницькому ясна погода протримається весь день. Залишаємо парасольки вдома. Опадів не передбачається. До обіду температура повітря буде стрімко підніматися і стане дуже спекотно. Увечері вона знову трохи впаде. Температура повітря вночі +25, вдень +31, ввечері +27.

Ясна погода протримається у Кам’янці-Подільському весь день, без опадів. Початок дня дасть перепочинок перед дуже спекотним періодом, який буде до самого кінця дня. Температура повітря вночі +26, вдень +32, ввечері +29.

У Шепетівці весь день буде ясно та спекотно. Температура повітря вночі +24, вдень +30, ввечері +25.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю