«Хмельницькгаз» встановив перший у 2023 році газорегуляторний пункт ШГРП RGC Production

Uncategorized


Всього до кінця року газівники встановлять ще 80 сучасних шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП), які забезпечуватимуть безперебійний розподіл блакитного палива десяткам тисяч споживачів як у віддалених сільських населених пунктах, так і містах області. А вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечить вчасне виконання газівниками  першочергових робіт та є інвестицією у власну безпеку та можливість 24/7 отримувати блакитне паливо.

Поки рашистська орда біснується та продовжує ракетні обстріли, українці мужньо та самовіддано наближають Перемогу: кожен на своєму фронті.

Наразі, аби гарантувати безперебійну доставку газу та енергетичну безпеку області, АТ “Хмельницькгаз” модернізує газорозподільну систему за передовими європейськими технологіями.

Так, групою ШРП-ГРП Хмельницького відділення, встановлене перше в цьому році інноваційне потужне обладнання: газорегуляторний пункт українського виробника – сучасного автоматизованого заводу “RGC Production”.

Адже саме таке інноваційне обладнання заводів “RGC Production” встановлюється на заміну зношеним пунктам, що давно вичерпали свій термін експлуатації, адже газифікація Хмельниччини розпочалась ще в 50-роках минулого століття.

“Нашими фахівцями цілодобово експлуатується кілька тисяч ШГРП, аби споживачі 24/7, стабільно та безпечно мали газ, – інформує технічний директор АТ “Хмельницькгаз” Дмитро Дідич. – Однак, наразі значна частина з них відпрацювали термін експлуатації, тому наше завдання, навіть в складний період воєнного стану – це продовження модернізації газорозподільної системи”.

Нагадаємо, що, відповідно до чинного законодавства, дані роботи фінансуються з тарифу на розподіл газу. Тому лише вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечує вчасне проведення першочергових робіт та є інвестицією у власну безпеку.

Беззаперечно, що саме ШГРП українського виробника “RGC Production” – одні з найкращих, адже мають багатоступеневий захист, доступні та зручні в обслуговуванні. Крім того, забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів у споживачів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску. Працюємо, підтримуємо ЗСУ, дякуємо Захисникам та наближаємо нашу Перемогу разом!


Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю
Додати коментар