Все ще по-літньому тепло на Хмельниччині: погода на 23 вересня

Обласні новини


Початок тижня у Хмельницькій області буде безхмарним та теплим. Природа ще кілька днів радуватиме майже літньою погодою, але треба бути готовими до того, що вже наприкінці тижня стане набагато холодніше. До того ж синоптики обіцяють кілька дощових днів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у понеділок, 23 вересня, на Хмельниччині очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура по області вночі 7-12°, вдень 21-26°, у Хмельницькому вночі 9-11°, вдень 23-25°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +24 ввечері +16.

Вранці небо у Кам’янці-Подільському буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +24, ввечері +18.

Хмари, що вкривали небо у Шепетівці вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +23, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю