Спека повертається: якою буде погода на Хмельниччині у п’ятницю

Обласні новини


Закінчується перший місяць осені, а погода на Хмельниччині залишається, як і раніше літньою. У п’ятницю за прогнозами синоптиків в області буде досить спекотно – майже 30 градусів тепла. Опадів синоптики знову не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у п’ятницю, 27 вересня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 12-17°, вдень 23-28°, у Хмельницькому вночі 14-16°, вдень 24-26°

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари у Хмельницькому будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +26, ввечері +19.

Вдень і ввечері небо у Кам’янці-Подільському буде безхмарним, і ніщо більше не нагадуватиме про похмурий ранок. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +28, ввечері +22.

У Шепетівці буде похмуро, проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю