Останній спекотний день на Хмельниччині: погода на 28 вересня

Обласні новини


У суботу на Хмельниччині знову буде спекотно – показники термометрів вперто тримаються на позначках поруч з цифрою 30. Але вже в неділю, за прогнозами, ситуація зміниться і температура знизиться майже вдвічі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у суботу, 28 вересня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, вдень місцями гроза, Вітер південний 7-12 м/с. Температура по області вночі 12-17°, вдень 23-28°, у Хмельницькому вночі 14-16°, вдень 24-26°

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +26, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +18, вдень +27, ввечері +20.

У Шепетівці увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сильний дощ. Температура повітря вночі +18, вдень +24, ввечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю