Погода на 29 вересня на Хмельниччині

Обласні новини


У неділю мешканці Хмельниччини нарешті відчують, що таке осінь. Синоптики обіцяють суттєве зниження температури повітря, опади протягом доби, пориви вітру, подекуди досить відчутні. Час діставати з шафи теплий одяг, адже така погода протримається щонайменше днів 10.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у неділю, 29 вересня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі дощ, місцями значний, вдень значний дощ, вітер північний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 10-15°, у Хмельницькому вночі 11-13°, вдень 11-13°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Протягом усього дня очікується сильний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +13, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Сильний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі +17, вдень +13, ввечері +10.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ. Температура повітря вночі +12, вдень +11, ввечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю