Понад 200 тисяч гривень зібрали на благодійних ярмарках школярі у Шепетівці

Обласні новини


У День захисників та захисниць України, а також напередодні свята, учні чотирьох навчальних закладів міста Шепетівка влаштували благодійні ярмарки, на яких збирали кошти для ЗСУ. Загалом юним шепетівчанам вдалося зібрати 206 597 гривень.

Шепетівський ліцей № 2 спільно з ГО “Добровільне обʼєднання Жінки на підтримку армії” збирали донати у центрі міста. До дійства долучили аніматорів. Також на ярмарку помітили “пса Патрона”. Зібрати на ярмарку вдалося 93 700 гривень.

За словами директорки ліцею Надії Качоровської, “секретів”, через які ярмарок настільки вдався, було декілька.

Зокрема, високопрофесійно відпрацювали дівчата, котрі запрошували перехожих долучатися до заходу. Також час проведення ярмарку частково збігся з урочистостями, які проходили з нагоди свят 1 жовтня у Шепетівському міському будинку культури. А відтак, додалося гостей і звідти,прокоментувала очільниця навчального закладу виданню “Шепетівський вісник”.

Під час проведення аналогічного заходу, учні гімназії № 3 зібрали 35 346 грн, гімназії № 5 – 16 075 гривень. У гімназії № 1 благодійний ярмарок провели напередодні, 30 вересня, вдруге за кілька днів. Цього разу ярмаркували у приміщенні початкової школи. Зібрати за два дні вдалося 61 476 гривень. Кошти вже передали волонтеру Сергію Гусарову. За них планують придбати автомобіль для ППО.

Фото з ФБ-сторінки волонтерки, керівниці ГО “Добровільне обʼєднання Жінки на підтримку армії” Оксани Мартинюк-Саясіної (під час спільного заходу з ліцеєм № 2 у центрі Шепетівки)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю