Погода на Хмельниччині на 5 жовтня

Обласні новини


Субота на Хмельниччині буде дощова – опади синоптики обіцяють і вдень, і вночі. Також на території області можливі тумани. Температура повітря знизиться, але не суттєво.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у суботу, 5 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура по області вночі 11-16°, вдень 13-18°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 15-17°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Температура повітря вночі +13, вдень +16, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі +15, вдень +17, ввечері +16.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі +13, вдень +14, ввечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю