Погода на Хмельниччині 6 жовтня

Обласні новини


У неділю на території Хмельницької області синоптики прогнозують опади: дощ та грозу. Наразі обласний центр – під покровом туману. Не виключено, що вранці на дорогах області можна очікувати погану видимість, якщо туман затримається.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у неділю, 6 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі значний дощ, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура протягом доби по області 9-14°, у Хмельницькому 10-12°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Практично весь час йтиме сильний дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора він припиниться. Температура повітря вночі +14, вдень +14, ввечері +12.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці продовжиться нічний сильний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вночі +15, вдень +15, ввечері +14.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Практично весь час йтиме сильний дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора він припиниться. Температура повітря вночі +12, вдень +13, ввечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю