Туман ускладнить ситуацію на дорогах: погода на Хмельниччині 10 жовтня

Обласні новини


За прогнозами синоптиків вночі та вранці на Хмельниччині слід чекати погіршення погоди – через тумани видимість на дорогах буде обмежена до 200-500 метрів (І рівень небезпечності, жовтий). Щодо загального прогнозу, то порівняно з днем напередодні, погода суттєво не зміниться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у четвер, 10 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура по області вночі 7-12°, вдень 18-23°, у Хмельницькому вночі 9-11°, вдень 19-21°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +20, ввечері +15.

Увесь час у Кам’янці-Подільському утримається хмарна погода, вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з’явитися знову. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +21, ввечері +16.

У Шепетівці ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +20, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю