Роботу ВЛК та МСЕК, питання бронювання та мобілізації обговорили у Хмельницькій ОВА

Обласні новини


Сергій Тюрін, начальник Хмельницької ОВА, провів нараду, під час якої обговорювали питання роботи військово-лікарських комісій, функціонування МСЕК, мобілізацію та бронювання, в якій взяли участь заступники очільника області, керівники структурних підрозділів, керівництво Головного управління Національної Поліції, Служби Безпеки України, ТЦК та СП.

Розпочинаючи засідання, Сергій Тюрін нагадав, що ще в січні провів низку нарад, в тому числі з залученням правоохоронців, щодо належної організації роботи ВЛК та МСЕК, де наголосив на неприпустимості будь-яких зловживань, зокрема і корупційних.

Отже, ряд перевірок, які запроваджені в області, мають виявити та покарати усіх винних, – йдеться у повідомленні начальника ОВА.

Також під час наради обговорили питання, що стосуються розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від мобілізації. Керівникам РВА та ОТГ очільник Хмельниччини доручив посилити співпрацю з правоохоронними органами для ефективного розв’язання цього питання та наростити роботу з оповіщення.

В умовах воєнного стану кожен з нас несе відповідальність за безпеку держави. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та забезпечити стабільність в області. Завдання кожного – сумлінно виконувати свої обов’язки та сприяти зміцненню обороноздатності країни. Адже наша перемога залежить від кожного з нас,наголосив Сергій Тюрін.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю