Задощить і повіє холодом: погода на Хмельниччині 11 жовтня

Обласні новини


У п’ятницю на Хмельниччині синоптики обіцяють різноманітні опади: короткочасні дощі, місцями – грози. Це дещо позначиться на температурі повітря – вона впаде на кілька градусів. І вже, починаючи з суботи, ставатиме дедалі холодніше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у п’ятницю, 11 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 15-20°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 16-18°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вночі +13, вдень +18, ввечері +13.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вночі +15, вдень +19, ввечері +14.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Усю другу половину дня йтиме сильний дощ. Температура повітря вночі +13, вдень +16, ввечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю