Хмельниччину відвідали представники Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні

Обласні новини


Днями до обласного центру завітали представники Управління Верховного комісара ООН у правах біженців в Україні (УВКБ ООН): Омед Гусамулдин Айоб – голова Польового офісу УВКБ ООН (Львів), Метью Алоо Оюко – офіцер програмного відділу Польового офісу УВКБ ООН (Вінниця), Катерина Савицька – голова Польового офісу УВКБ ООН (Чернівці).

З 2014 року УВКБ ООН в Україні опікується питаннями захисту та допомоги внутрішньо переміщеним особам. Тож, аби обговорити поточні соціальні проєкти для підтримки внутрішньо переміщених осіб та пріоритетні напрямки подальшої співпраці з іноземною делегацією, за дорученням начальника ОВА Сергія Тюріна з гостями зустрілася перша заступниця начальника ОВА Оксана Вжешневська.

Ваша підтримка є вкрай вагомою та відчутною. Ваша активна участь і сприяння стали важливим внеском у розв’язанні наших нагальних проблем. Від імені начальника ОВА Сергія Тюріна та усіх жителів Хмельниччини висловлюю вам вдячність за допомогу, і ми щиро сподіваємось на продовження нашої співпраці,зазначила посадовиця.

Під час спілкування учасники зустрічі обговорили актуальні питання гуманітарної підтримки та подальші кроки співпраці з міжнародною організацією, аби скоординувати співпрацю залежно від потреб регіону та виклики, пов’язані з війною.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю