Автоперегони з салютом влаштували проти ночі у Хмельницькому (ВІДЕО)

Обласні новини


Наслідки гучного святкування в одному з мікрорайонів Хмельницького поширили у соцмережах. Що саме святкували і хто, наразі невідомо. Хмельничани сподіваються, що це з’ясує поліція.

“У мікрорайоні Гречани невідомі запустили салют“, “Салюти на Гречанах”, “Третій рік війни і якісь неадеквати таким балуються“, – такими коментарями супроводили поширені у соцмережах відео про “відпочинок” хмельничан, які, схоже, чи то втомилися від війни, чи то взагалі забули про неї.

Також у соцмережах повідомили, що за 10-15 хвилин до салюту по вулиці Вишневій на шаленій швидкості туди-сюди “літав” БМВ.

Нагадаємо, заборону на використання або продаж та використання піротехнічних виробів на Хмельниччині запровадили наприкінці 2022 року. Заборона актуальна на період дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Законодавством передбачені штрафні санкції за порушення правил торгівлі піротехнікою або ж правил її використання: від 595 до 1 700 гривень. Максимальна сума штрафу може бути призначена у разі, якщо особа протягом року повторно вчинила аналогічне правопорушення, – зазначали у 2022 році у правоохоронців.  

The post Автоперегони з салютом влаштували проти ночі у Хмельницькому (ВІДЕО) first appeared on Поділля News.



Source link

Оцініть статтю