Дрібний дощ і заморозки прогнозують на Хмельниччині у середу

Обласні новини


Мешканців Хмельниччини синоптики знову попередили про небезпечні метеорологічні явища в області та місті Хмельницький. Вночі та вранці 16 жовтня на поверхні грунту очікуються заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у середу, 16 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі часом невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 2-7°, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 8-13°, у Хмельницькому вночі 3-5°, но поверхні грунту заморозки 0-2°, вдень 9-11°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +6, вдень +9, ввечері +5.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +11, ввечері +8.

Ранок та день у Шепетівці будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі +5, вдень +9, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю