він поскаржився на неї в мережі

Uncategorized

Молодий чоловік розповів, як його дівчина вдається до допомоги штучного інтелекту в їхніх суперечках. Тепер він не впевнений, чи правий, коли просить її припинити це.

Image by wayhomestudio on Freepik

Користувач Reddit розповів, як його дівчина вдається до допомоги штучного інтелекту, щоб вигравати суперечки. Він запитав на форумі, чи може попросити її зупинитися.

25-річний молодий чоловік зустрічається з дівчиною (28 років) уже вісім місяців. Останнім часом у їхніх стосунках виникло кілька серйозних конфліктів. Щоразу після сварки дівчина звертається до ChatGPT по допомогу. Іноді вона робить це прямо в його присутності, а потім повертається з ретельно опрацьованими аргументами, розбираючи його слова і вчинки по пунктах.

“Вона ніби отримує сценарій для продовження суперечки”, – пише хлопець. Він зізнається, що це його дратує: ШІ запам’ятовує й аналізує кожен дрібний момент, тоді як людині складно вести такий самий точний і деталізований діалог. “Почуваюся так, немов сперечаюся з роботом, який пам’ятає все до дрібниць”, – поділився він.

Дівчина також посилається на ChatGPT, щоб звинуватити його в невпевненості та нестачі емоційного інтелекту.

Хлопець пояснює, що проблема полягає в тому, що саме вона ставить ШІ запитання, і, як результат, ChatGPT підтримує її точку зору, не залишаючи йому шансу висловитися або спростувати доводи.

Тепер він сумнівається: чи не перегнув він палицю, коли попросив дівчину припинити використовувати ШІ в їхніх особистих суперечках.

#він #поскаржився #на #неї #мережі

Source link

Оцініть статтю