Підготовку до зими та роботу пунктів незламності обговорили у Хмельницькій ОВА

Обласні новини


У Хмельницькій обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання провів начальник ОВА Сергій Тюрін, участь у заході взяли представники місцевої влади, силових структур, члени комісії та структурні підрозділи ОВА.

У порядку денному було шість основних питань, що стосувалися підготовки до осінньо-зимового періоду 2024/2025 року, забезпечення доступності мобільного зв’язку під час блекаутів, стану водопостачання, функціонування пожежної охорони та цивільного захисту.

Під час засідання обговорили готовність житлово-комунальних служб, соціальної сфери та дорожньої інфраструктури до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Особливу увагу приділили функціонуванню “Пунктів незламності“, взаємодії з операторами мобільних мереж під час відключень електроенергії, а також забезпеченню населення якісною питною водою.

Сергій Тюрін підкреслив важливість своєчасної підготовки до осінньо-зимового сезону та необхідність врахувати досвід минулих років, коли енергетична інфраструктура зазнала значних пошкоджень через обстріли.

Члени комісії також акцентували на заходах щодо зменшення кількості загибелі людей на водоймах і вдосконаленні роботи пожежної охорони.

За результатами засідання ухвалено протокольні рішення для покращення координації дій між відповідними службами й підвищення рівня безпеки населення, повідомили у Хмельницькій ОВА.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю