Переводимо годинники, на дорогу не виходимо: на Хмельниччині знову буде туманно

Обласні новини


Тумани, схоже, серйозно окупували територію Хмельниччини. Принаймні, синоптики вже який день поспіль попереджають мешканців області про погіршення погодних умов, пов’язаних саме з цим природним явищем. Завтра, 27 жовтня, вранці, а також напередодні вночі на дорогах області знову буде погіршена видимість – до 500 метрів.

Також нагадуємо, що сьогодні вночі годинники в Україні будуть переведені на зимовий час, оскільки, попри те, що цього року в уряді вперше зареєстрували законопроєкт про скасування цієї процедури (16 липня 2024 року Верховна Рада ухвалила закон про скасування переходу з літнього на зимовий час і навпаки), документ цей досі не підписаний, тому у ніч із 26 на 27 жовтня годинники таки переведуть на годину назад.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у неділю, 27 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці туман. Вітер південний 3-8 м/с. Температура по області вночі 1-6° тепла, вдень 10-15° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4°тепла, вдень 12-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +12, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +13, ввечері +9.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +12, ввечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю