На Хмельниччині завтра буде хмарно, але тепло

Обласні новини


Завтра на Хмельниччині прогнозують похмуру погоду. Хмарно буде впродовж усього дня. Вранці можливий туман, подекуди пройде короткочасний дощ. Температура повітря буде високою, особливо в обідній час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 12 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, вранці слабкий туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +24, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +25, увечері +23.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +12, вдень +25, ввечері +21.


Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю
Додати коментар