Потепління і грозу обіцяють синоптики на Хмельниччині 30 липня

Обласні новини


Синоптики продовжують лякати мешканців Хмельницької області грозами, проте здебільшого ці прогнози не справджуються. Але це не означає, що до грози не треба бути готовими. Тим паче у вихідний, коли саме час погуляти та відпочити. Отож краще мати завжди при собі парасольку або дощовик, аби зустріти природні катаклізми, як то кажуть, у всеозброєнні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 30 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, невеликий короткочасний дощ. Вдень місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 24-29° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +26, ввечері +20.

Вже вранці небо у Кам’янці-Подільському затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +18, вдень +28, увечері +21.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +25, ввечері +21.


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю
Додати коментар