Старшокласників Хмельницької області запрошують на навчання у ліцеях МВС

Обласні новини


Днями у хмельницькому Ветеранському просторі відбулась зустріч з представницями ГУ Національної поліції Хмельницької області. Поліцейські розповіли про можливості для сімей військовослужбовців на ветеранів в напрямку освіти для дітей.

А саме, діти з сімей військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони можуть продовжити навчання у 10-11 класах в ліцеях Міністерства внутрішніх справ.

Запрошуємо дітей до вступу в Ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України. Якісну освіту насамперед можуть отримати ті школярі, батьки яких загинули (померли) чи зникли безвісти, стали особами з інвалідністю внаслідок поранення (контузії, травми, каліцтва) під час виконання службових обов’язків, брали та беруть безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації проти України”, – розповіла Валентина Грошко, начальник сектору організації відбору, управління кадрового забезпечення, головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

За її словами перевагами такого навчання є:

  • якісна безоплатна повна загальна спеціалізована середня освіта,
  • повний пансіон (проживання в комфортабельних, обладнаних сучасними меблями кімнатах, як правило, по 3-4 особи в кімнаті, забезпечення білизною та постільним приладдям)
  • безкоштовне забезпечення 5-ти разовим харчуванням та форменим одягом за сезоном
  • використання в освітньому процесі сучасних засобів навчання (планшетів, комп’ютерів, мультимедійних проекторів, дошок та панелей тощо)
  • професійно-орієнтоване навчання.

Ліцеї Міністерства внутрішніх справ України розташовані у чотирьох регіонах України: Київ, Дніпро, Івано-Франківськ, Вінниця. Дедлайн подачі документів: 16 липня. Детальну інформацію можна отримати за телефоном у Хмельницькому: 067 381 49 08, 067 381 50 28 (робочий номер сектору відбору) або на сайті.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook



Source link

Оцініть статтю